Avoimen kirkon 10-vuotisjuhlamessu

Avoin kirkko 10 vuotta -juhlamessu. - Keskeisinä tunteina kiitollisuus koetusta ja tulevasta. Avoin kirkko on kuin Särkyneiden majatalo, joka on kaikille avoin ja jossa ollaan valmiita kohtaamaan kaiken ikäiset kirkkoon tulijat.

Messussa Olli Hallikainen saarnaa, Minnamaria Tammisalo on liturgina, avustavat Saija Mäenpää ja Seppo Marjamäki. Urkurina Riikka Viljakainen,  kanttorina Merja Lohilahti, musiikissa myös Lauluyhtye Duuria

Messun jälkeen on soppalounas ja kakkukahvit klo 11.30.  Ohjelmassa on juhlajulkaisun julkistaminen, Lauluyhtye Duuria esityksiä sekä tarinoita Avoimen kirkon vaiheista. 

Juhlaviikolla 5.-9.11.  Avoin kirkko on auki normaaliin tapaan klo 12-18. Päivystäjän lisäksi pappi on paikalla joka arkipäivä klo 16-18.

Tervetuloa messuun ja kirkkosopalle kaikki entiset ja nykyiset päivystäjät, samoin kaikki kirkkovieraat, joista hyvin monet ovat muuttuneet meille kirkkoystäviksi, eikä sovi unohtaa myöskään niitä lukuisia pappeja, jotka kymmenen vuoden aikana vuorollaan olivat mukana päivystyksessä.  Tapaamisiin!

Ajankohta: 4.11.2018 klo 10.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Järjestäjä: Tuomasmessu

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Tiekirkko Tiekirkko