Tuomasmessu "Valo kasvaa"

Raikas musiikkipitoinen ehtoollisjuhla kaikenikäisille. Rippi-isä ja -äiti klo 17 alkaen. Pyhäkoulu lapsille. Teejatkot.

 "Vapahtajamme syntymäjuhlan lähestyessä ilo ja valo sydämessämme kasvaa. Menneiden sukupolvien perinnön kannamme uusille sukupolville joulun perinteiden myötä ja avaamme sydämemme auttamaan muita, niin että hekin saisivat joulun valon elämäänsä. Tuomasmessun perinteisessä joululaulumessussa nautimme joulun kasvavasta valosta perinteisten ja uusien joululaulujen myötä.

Messuvieraat voivat lahjoittaa valoa vähävaraisten lähimmäistensä elämään tuomalla ruoka-apua kirkon diakoniatyön kautta jaettavaksi. Lahjoitettavaksi sopivat erilaiset säilyvät elintarvikkeet, kuten purkkiruuat, näkkileipä, kahvi ja näin joulun alla vaikka piparkakutkin. Kirkossa kerätään myös rahakolehti Suomen Lähetysseuran hyväksi.

Joululaulumessussa on liturgina Kati Eloranta ja saarnaamassa Kari Salonen. Esirukousjohtajana on Raija Järvensivu ja palveluryhmästä vastaa Antto Hautamäki. Musiikillisen elämyksen tarjoavat Tuomaskuoro ja Tuomasorkesteri johtajinaan Timo Saarinen ja Elina Orjatsalo. Messun kokoavat Sari Papunen ja Catarina Ståhle-Nieminen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!"​
 

Ajankohta: 15.12.2018 klo 18.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Järjestäjä: Tuomasmessu

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Tiekirkko Tiekirkko