Tuomasmessu "Kulkeeko henki?"

Raikas musiikkipitoinen ehtoollisjuhla kaikenikäisille. Rippi-isä ja -äiti klo 17 alkaen. Pyhäkoulu lapsille. Teejatkot.

 Helluntain Tuomasmessu on kevään heleimpään aikaan. Luonto räjähtää värikylläisyyteen ja valoa riittää aamuvarhaisesta iltamyöhään. Joskus se on mahtavaa, uutta luovaa ja voimia antavaa. Toisinaan taas kaikki tuo voi tuntua liian paljolta.

Tuomasmessussa voi rauhassa antaa valon tulla kohti ja hiljentyä kesän kynnyksellä kysymään itseltään, missä menen, miten voin. Messun nimen mukaisesti – KULKEEKO HENKI?

Messussa on liturgina Mikko Peura ja saarnaajana Heikki Syrjämäki. Musiikista huolehtii Sanna Ketola-Laine ja Choralia-kuoro. Messun kokoajina ovat Anne Porrassalmi ja Christina Järvelä.

Messussa on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen sekä öljyllä voiteluun. Rukousjakson aikana voit laittaa oman rukouspyyntösi kirkon kuudelle rukousalttarille. Rippi-isä ja -äiti ovat tavattavissa klo 17 alkaen ehtoolliseen asti. Lapsille on pyhäkoulu ehtoolliseen asti kryptassa, jossa on myös teejatkot.

Tervetuloa helluntain valoon 20.5.2018 klo 18 Aleksanterin kirkkoon!

Ajankohta: 20.5.2018 klo 18.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Järjestäjä: Pyynikki

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Tiekirkko Tiekirkko