"Elämän makuinen messu" edelleen saatavissa!

kirjan kansi.2s
Suomalaista jumalanpalveluselämää raikkaan tuulen tavoin uudistanutta Tuomasmessua on vietetty Tampereella vuodesta 1990. Parissa vuosikymmenessä messun ympärille on kasvanut elävä, monimuotoinen tuomaiden yhteisö. Se on Tampereen seudullakin monin tavoin rikastuttanut luterilaista seurakuntaelämää. 

Tässä kirjassa messussa koko ajan keskeisesti vaikuttanut Pirkko Tuomisto kuvaa sanoin ja kuvin Tampereen Tuomasmessun hengellistä näkyä, vaiheita ja vaikutusta tuhansiin messussa olleisiin ihmisiin. Elämän makuinen messu päästää ääneen niin Tuomasmessua toteuttaneet vapaaehtoiset kuin kirkon työntekijätkin. Jokaisella tuomaalla on ollut kokonaisuudessa oma merkittävä roolinsa.

Tuomasmessu on luonteeltaan ekumeeninen, ja tämäkin puoli nousee kirjassa esiin. Messussa keskitytään siihen, mikä kristillisessä uskossa on yhteistä. Me kaikki katsomme yhdessä ristiä ja Kristusta kohti.

Elämän makuinen messu on samalla kertaa syvällinen, iloinen ja yllättäväkin elämys. Aivan kuten Tuomasmessukin!

Kirjan hinta on 20 euroa.

Kirja on saatavissa:
  • Tuomasmessun jatkoilla Aleksanterin kirkon kryptassa 
  • Kirjaa voi kysyä myös Kaija Jääskeläiseltä, puh. 050-3060763, kaija.jaaskelainen(at)live.fi. Postitettaessa hintaan lisätään postituskuluja.
Tiedustelut kirjasta:

timo.takala(at)evl.fi, 0500 638 908