Tuomasmessu "VIP-kutsu"

Raikas musiikkipitoinen ehtoollisjuhla kaikenikäisille. Rippi-isä ja -äiti klo 17 alkaen. Pyhäkoulu lapsille. Teejatkot.

Juuri sinulle on VIP-kutsu Aleksanterin kirkkoon.  Itse Jumala kutsuu sinua: "Minä olen sinut nimeltä kutsunut. Sinä olet minun. Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty." Tämä on jokapäiväinen kutsu elämään Jeesuksen Kristuksen yhteydessä ja iankaikkisen elämän osallisuuteen.

Ajallisessa elämässä erilaisiin tilaisuuksiin VIP-kutsun saavat vain kutsujalle tärkeät henkilöt. Kutsuja valitsee heidät joko henkilökohtaisen tuttavuuden tai jonkin muun merkityksen perusteella. 

Tämän sunnuntain aiheena on "Kutsu Jumalan valtakuntaan". Kutsun esittäjänä on Vapahtajamme Jeesus Kristus, joka toi Jumalan rakkauden meidän keskellemme maailmaan. Lähettäjä ei valikoinut vain tiettyjä ihmisiä kutsun saajiksi, vaan se on osoitettu kaikille. "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi aiankaikkinen enlämä."

Kristuksen VIP-kutsu, "seuraa minua", ei siis rajaa ketään ulkopuolelle, mutta ilman kutsun vastaanottamista kenelläkään ei ole mahdollisuutta iankaikkiseen elämään.
Kristus on tämä mahdollisuus ja kutsu on voimassa vielä tänään.

Kolehti kerätään Tuomasmessun nimikkokohteelle Dessien aids-orvoille, Etiopiassa, Suomen lähetysseuran kautta.

Messussa liturgina on Minnamaria Tammisalo ja saarnaajana Aarne Plukka. Messun ovat koonneet Tarja ja Aarne Plukka.

Rippi-isä ja -äiti ovat tavattavissa klo 17 alkaen ehtoolliseen asti.
Lapsille on pyhäkoulu ehtoolliseen asti Kryptassa, jossa on messun jälkeen myös teejatkot.

Ajankohta: 10.6.2018 klo 18.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Järjestäjä: Tuomasmessu

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Tiekirkko Tiekirkko